Európába jön az Oppo Find 5

Farkas Norman - 2013. január 2.

Az Oppo 5 hüvelykes Full HD megjelenítővel és négymagos processzorral felvértezett csúcsmobilja világszerte tizenhét országban lesz elérhető. A felhasználók örömét tovább fokozhatja, hogy a Find 5 nem csak 16, hanem 32GB belső tárhellyel is piacra kerül.

A kínai Oppo az egyik első gyártó, aki Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobillal rukkolt elő, s úgy tűnik, hogy ezt az előnyös helyzetet a lehető legjobban ki is szeretné használni. Ezt mutatja, hogy az Oppo Find 5 nem csak 16, hanem 32GB belső tárhellyel ellátott változatban is megjelenik, ráadásul Kanada és az Egyesült Államok mellett Ausztráliában, Új-Zélandon, Svédországban, Belgiumban, Szingapúrban, Dániában, Görögországban, Hollandiában, Japánban, Németországban, Malajziában, Hongkongban, Norvégiában, Spanyolországban és Franciaországban is megvásárolható lesz 2013 januárjától.

A gyártó nemzetközi oldala szerint a 16GB-os Oppo Find 5 ára 499 dollár (kb. 140 ezer forint) körül alakul, a 32GB-os változatért pedig 569 dollárt (kb. 160 ezer forint) kell majd kicsengetni.

Az Oppo már bizonyította, hogy képes minőségi termékeket letenni az asztalra, elég csupán a kivételes karcsúsággal bíró Oppo Finder mobilra gondolni. Az Oppo Find 5 hatalmas sikereket arathat, hiszen nem csak megjelenésével, hanem tudásával is lenyűgözheti a nagyközönséget. Az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású képernyővel szerelt telefon lelke egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor, amit 2GB RAM, 16 vagy 32GB belső tárhely, HSPA+ modem (max. 42Mbps sebességű letöltés), WiFi, GPS, NFC és Bluetooth modul, valamint 2500mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert futtató készülék képalkotási képességeiért egy 1,9 megapixeles előlapi- és egy 13 megapixeles, f/2,2 fényerejű optikával szerelt, LED villanóval segített hátlapi kamera felel.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza