Fotón a QWERTY gombsorral szerelt BB10 N-Series mobil

Farkas Norman - 2013. január 2.

Lencsevégre kapták a Research In Motion teljes fizikai QWERTY gombsorral felvértezett, BlackBerry 10-alapú okostelefonját, amit az N sorozat első tagjaként ismerhetünk meg.

Már kevesebb mint egy hónap van hátra a vadonatúj BlackBerry 10 operációs rendszer bemutatójáig. A RIM január 30-án megrendezésre kerülő eseményén nem csak az új rendszer debütál, hanem az első köré épülő okostelefonok is. Ezek egyike a teljes érintőképernyővel megáldott BlackBerry L-Series modell, a Z10, melyet - hála néhány kiszivárgott fotónak és egy vietnámi oldal tesztjének - már több alkalommal is megtekinthettünk. A  másik, X10 néven piacra kerülő N-Series mobilról eddig nem sokat lehetett tudni, de most végre sikerült lencsevégre kapni.

A kisebb érintőképernyővel és fizikai QWERTY gombsorral ellátott telefon a klasszikus BlackBerry készülékeket idézi. A jól bevált kialakítás az új BB10 rendszerrel karöltve népszerűvé teheti a készüléket, de természetesen a technikai felszereltség sem elhanyagolható a siker szempontjából, ám az egyelőre rejtély, hogy pontosan mi kerül a BlackBerry X10 motorházteteje alá.

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza