Új, prémium kategóriás LG IPS monitorok

Kütyü Magazin - 2013. január 10.

Az LG az idei CES-en mutatta be új IPS-monitorait. A figyelemreméltó monitorválaszték tagjai a szórakozásra kifejlesztett UltraWide, a professzionális alkalmazásra szánt ColorPrime, illetve az érintésalapú használatra tervezett Touch 10. Mindhárom modell IPS technológiát alkalmaz, és kiemelkedő képminőséget nyújt. 

 

Az IPS technológia: élénk színek és tökéletes képélesség

A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az itt bemutatott mindhárom modell az LG fejlett IPS (In-Plane Switching) paneljeit használja. Az LG innovatív IPS-monitorjainak eladási értékei az elmúlt évekhez képest megháromszorozódtak, rengeteg elismerést és kiváló kritikákat kaptak a világ vezető IT-magazinjától. Az újgenerációs IPS monitorok az eltérő technológiának hála előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek a TN paneles képernyőkhöz képest. Élénk színeket és rendkívüli képélességét biztosítanak, továbbá minimális a szemet fárasztó, mozgás érzetét keltő elmosódás.

Az LG a 2012 októberében bemutatott So Real, It’s Scary („Ijesztően élethű”) című vírusvideóban mutatta be az IPS paneljei által nyújtott kiemelkedő képminőséget. Ebben a rövid videóban az LG IPS-monitorai képesek elhitetni a liftben utazó, mit sem sejtő dolgozókkal, hogy a fülke aljának darabjai a liftakna mélyébe hullanak. A vírusvideót több mint 17 millió alkalommal nézték meg a YouTube-on.

A vírusvideót alant tekintheted meg.

 

Kulcsszavak: monitor, CES 2013, IPS, LG
Vissza