A BlackBerry Z10 közelebbről [Videó]

Farkas Norman - 2013. január 16.

Az osztrák TelekomPresse jóvoltából mindenki számára elérhetővé vált egy több mint 7 perces videó, mely részletesen bemutatja a RIM  teljes érintőképernyővel szerelt BB10 alapú készülékét, a BlackBerry Z10-est.

Úgy tűnik, hogy nem feltétlenül kell január 30-ig várnia annak, aki közelebbről is meg szeretne ismerkedni a BlackBerry 10 operációs rendszerrel, illetve az egyik első köré épülő készülékkel. Történt ugyanis, hogy az osztrák TelekomPresse közzétett egy viszonylag hosszú videót, mely végigkalauzolja a felhasználókat a teljes érintőképernyővel szerelt BlackBerry Z10 menürendszerén, kezelőfelületén és funkcióin.

A felvételen német nyelven hallható a rendszer és a készülék jellemzése, de ez nem ok arra, hogy elriasszon bárkit is a megtekintéstől, hiszen a lényeg megértéséhez a látvány is bőven elegendő.

A videón látható BlackBerry Z10 egyébként az eddigi információk szerint 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerát, 1,5GHz-es Texas Instruments (OMAP4470) processzort, 2GB RAM-ot, 16GB belső tárhelyet és 4,2 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású érintőképernyőt tudhat magáénak.

 

 

 

 

 

[Forrás: BGR]

Vissza