Áprilisban landol Japánban az LG Optimus G Pro

Farkas Norman - 2013. január 22.

A japán NTT docomo szolgáltató elárulta, hogy tavasszal kerül be kínálatába az LG Optimus G utódja, mely Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel, 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos SnapdragonsS4 Pro processzorral száll be az idei csúcsmobilok versenyébe.

Az utóbbi napok hírmorzsáiból nem is sejtettük, hogy pontos információkat kapunk a kisebbik dél-koreai gyártó legújabb csúcsmodelljének megjelenéséről, ám az NTT docomo jól meglepett bennünket.

A japán szolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az LG Optimus G utódjának tekinthető Optimus G Pro tavasszal, egész pontosan április elején fog bekerülni a kínálatába.

Az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel, négymagos, 1,4GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral, 2GB RAM-mal, 32GB belső tárhellyel, microSD foglalattal, 3000mAh kapacitású akkumulátorral, LTE támogatással, valamint 13 megapixeles hátlapi- és 2,4 megapixeles előlapi kamerával felvértezett készülék Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel a fedélzetén kerül majd fel az üzletek polcaira.

 

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza