LG Optimus G - További 50 régióban

Farkas Norman - 2013. január 22.

Az LG bejelentette, hogy az eddigiek mellett további ötven országban kezdi meg tavalyi csúcsmodelljének forgalmazását. A gyártó azokban a régiókban dobja piacra az Optimus G-t, amelyekben kiaknázható a készülék 4G LTE képessége.

Az LG közleményben számolt be arról, hogy az Optimus G egyéb piacokon való bevezetését tervezi. A jelenleg Koreában, az Egyesült Államokban, Japánban és Kanadában kapható készülék további ötven LTE hálózati lefedettséggel bíró országban kerül forgalomba. Először Szingapúrban örülhetnek a felhasználók, ugyanis országukban már január végén elérhető lesz az immár Android 4.1 Jelly Bean rendszerű csúcsmobil.

Arról egyelőre nincs információ, hogy pontosan mely régiók érintettek a változásban, s így értelemszerűen azt sem lehet tudni, hogy az egyes területeken mikor lesz megvásárolható a telefon.

Az Optimus G egyébként egy remek készülék, bár az idei Full HD kijelzővel szerelt szörnyetegek mellett már nem tűnik olyan nagy számnak. Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan mit tud a készülék, ezt a cikket ajánljuk figyelmedbe.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza