Fotón a hófehér Nexus 4

Farkas Norman - 2013. január 30.

Lencsevégre kapták a Nexus 4 fehér köntösbe bújtatott verzióját, mely várhatóan a Nexus 7 Full HD kijelzővel szerelt utódjával együtt, tavasszal kerül majd forgalomba.

A friss hírek szerint a Nexus modellek frissítésére készül a Google, mégpedig oly módon, hogy az Asus által gyártott Nexus 7 tabletből egy megnövelt felbontású – talán Full HD – megjelenítővel szerelt változatot ad ki, az LG műhelyében összerakott Nexus 4 okostelefonból pedig egy fehér kiadást tesz elérhetővé. Utóbbi készülék hátlapja csodálható meg az alábbi fotón.

A várakozások szerint a fehér Nexus 4 és a második generációs Nexus 7 is tavasszal, vélhetően a Google I/O során mutatkozik majd be.

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy egy kicsit furcsa húzás a Google részéről egy, kizárólag színét tekintve új Nexus 4 változat kiadása, hiszen a jelenleg piacon lévő fekete verzióból sem tud annyit gyártani az LG, amennyit kellene. Ezt tükrözi legalábbis, hogy a Play Store-ban folyamatos készlethiány fogadja a Nexus 4-et vásárolni kívánó felhasználókat.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza