Bemutatkozott a rózsaszín Galaxy Note II

Farkas Norman - 2013. február 7.

A Samsung okostelefon-tablet hibridje, a Galaxy Note II immár rózsaszín változatban is a felhasználók rendelkezésre áll, feltéve ha Tajvanban vannak. Remélhetőleg gyorsan változik a helyzet, hiszen – részben a közelgő Valentin nap miatt – biztosan egyéb régiókban is szívesen lecsapnának az óriásmobil nőies kiadására.

A Galaxy Note II tavaly novemberben szürke és fehér árnyalatban került piacra, a múlt hónapban pedig borostyánbarna és rubinvörös színekben is megjelent. Mivel közeleg a szerelmesek ünnepe, ezért sejthető volt, hogy az óriásmobil pink kiadása is napvilágot lát, s így is lett.

 

 

Jelenleg kizárólag a Samsung hivatalos tajvani oldalán található meg az újdonság, s egyelőre nem tudni, hogy egyéb régiókban is elérhető lesz-e, s ha igen, mikor. A dél-koreai gyártónak össze kell szednie magát, ha ki szeretné aknázni a szerelmesek ajándékozási rohamát, hiszen már csak egy hét van vissza Valentin napig.

A rózsaszín Galaxy Note II egyébként csak színében különbözik testvéreitől, tehát Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel, 5,5 hüvelykes Super AMOLED HD érintőképernyővel, négymagos Exynos processzorral, 2GB RAM-mal, S Pen kapacitív tollal, NFC modullal, LTE támogatással, 8 megapixeles hátlapi- és 1,9 megapixeles előlapi kamerával, valamint 3100mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza