Sony Xperia C670X: Full HD felbontás 4,8 hüvelyken

Farkas Norman - 2013. március 5.

Hamarosan egy újabb Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobillal rukkolhat elő a Sony, amely a HTC One példáját követi, tehát kompaktabb lesz, mint 5 colos testvérei,az Xpria Z és ZL.

A Sony-nál nincs megállás, alighogy piacra kerültek az 5 hüvelykes Full HD kijelzővel felvértezett Xperia Z és ZL modellek, máris előkészületben van a következő, testvéreinél kisebbnek ígérkező csúcsmobil.

Az XperiaBlog forrásai szerint az év közepe táján kerülhet sor az Xperia C670X típusú készülék bemutatójára. Az alábbi fotón megcsodálható telefon előlapján egy kisebb, 4,8 hüvelykes kijelző terül el, melynek felbontása 1920 x 1080 pixel. A megjelenítő alatt nem találunk érintésérzékeny vezérlőgombokat, ezeket bizonyára a kijelzőbe integrálta a gyártó a helytakarékosság jegyében. Részben ennek köszönhető, – már amennyiben hitelesnek tekintjük a látványtervet – hogy a mobil egy kicsit rövidebbnek (133,7mm) ígérkezik, mint a 4,7 colos képernyővel ellátott HTC One (137,4mm).

A kisebb méret várhatóan nem megy a felszereltség rovására, az előzetes információk szerint ugyanis négymagos, 1,8GHz-es Snapdragon 600 processzor és 13 megapixeles Exmor RS kamera kerül az Android 4.2 Jelly Bean rendszerű Xperia C670X-be.

 

 

[Forrás: XperiaBlog.net]

Vissza