Alumínium házzal és xenon vakuval érkezik a Nokia Lumia 928

Farkas Norman - 2013. március 13.

A friss hírek szerint áprilisban debütálhat a Verizon kínálatában a Nokia alumínium burkolatú, kiemelkedő képalkotási képességekkel felvértezett mobilja, melyben a megszokott LED mellett xenon vaku is helyet kapott.

A Windows Phone Central Forum információi szerint áprilisban mutatkozik be az amerikai Verizon Wireless exkluzív modelljeként a Lumia 928, mely a Nokia legújabb multimédiás szörnyetegének ígérkezik. A több különböző színben megjelenő készülék felszereltségét tekintve töpp ponton egyezést mutat a finn gyártó Catwalk néven fejlesztett jövevényével.

A 10,2 milliméter vastag, alumínium készülékházzal ellátott telefon várhatóan kesztyűben is kezelhető Super AMOLED érintőképernyőt, microSDHC kártyafoglalatot és hívások közbeni villámgyors 4G elérést biztosító SVLTE hálózati támogatást kapott, fejlett, optikai képstabilizátorral bíró kamerájához pedig a megszokott LED mellett egy xenon villanó is tartozik. Az alumínium burkolatnak köszönhetően a Lumia 928 könnyebb, mint elődje, a Lumia 920, viszont több mint valószínű, hogy esetében nem adott a vezeték nélküli töltés lehetősége.

Előfizetéssel már 200 dollárnál alacsonyabb áron hozzá lehet majd jutni az újdonsághoz, azoknak pedig, akik nem szeretnének hűséget "esküdni" a szolgáltatónak, körülbelül nettó 550 dollárt kell kicsengetniük egy Lumia 928-ért.

 

A képen egy mockup látható, nem az igazi Lumia 928!

 

 

 

 

[Forrás: wmpoweruser]

Vissza