LG Optimus L7 II – 75 ezer forintért?

Farkas Norman - 2013. március 14.

Hamarosan megjelenik Németországban az LG frissített L sorozatának legerősebb tagja, az Optimus L7 II, mely átszámolva körülbelül 75 ezer forintos árcédulával került be a helyi Amazon kínálatába.

Az MWC során leleplezett Optimus L7 II jelenleg csak Oroszországban vásárolható meg, de hamarosan megjelenik egyéb régiókban – például Németországban – is.

A német Amazon már fel is vette kínálatába az Android 4.1.2 Jelly Bean rendszerű újdonságot, melyhez 249 eurós (kb. 75 ezer forint) árat csatolt. Az üzletben első körben kizárólag a fekete L7 II lesz elérhető, de még arról sem lehet tudni, hogy pontosan mikortól.

A 121,5 x 66,6 x 9,7 milliméteres Optimus L7 II egyébként nem tudásával, inkább elegáns külső megjelenésével próbálja levenni a felhasználókat a lábukról. A készülék előlapján egy VGA előlapi kamera és egy 4,3 colos, 800 x 460 pixel felbontású érintőképernyő csücsül, hátlapján pedig egy LED villanóval segített 8 megapixeles fénylesőt találunk. A mobil működéséért egy 1GHz-es kétmagos processzor felel, amit 768MB RAM, 4GB belső tárhely és microSD kártyafoglalat egészít ki. A nem túl izmos készülék energiaellátásáról egy meglepően erős, 2490mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Amazon, Optimus, LG
Vissza