BLU LIFE sorozat: négymagos processzor, dual SIM és vonzó ár

Farkas Norman - 2013. március 20.

Az amerikai gyártó bemutatta a vadonatúj LIFE sorozatát, mely három kedvező árú Android 4.2 Jelly Bean rendszerű okostelefont vonultat fel. A trió mindegyik tagja négymagos processzorral bír és két hálózat egyidejű kezelésére képes.

Az amerikai BLU egyre izgalmasabb ajánlatokkal rukkol elő, melyekkel jó eséllyel csalogatja magához a kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készülékre vágyó felhasználókat. Múltkor a Tegra 3 alapú Quattro sorozatról adhattunk hírt, most pedig a hasonló kaliberű LIFE széria tűnt fel a színen.

A BLU LIFE sorozat három tagot számlál: a LIFE View a legnagyobb, mely 5,7 colos HD IPS érintőképernyővel, 16GB belső tárhellyel, microSDHC kártyafoglalattal, 2600mAh kapacitású akkumulátorral, valamint 12 megapixeles hátlapi- és 5(!) megapixeles előlapi kamerával, illetve 299 dolláros árcédulával próbálja megnyerni a vásárlókat.

A középső, szintén 299 dolláros modell a LIFE One nevet kapta. A készülék 5 hüvelykes HD kijelzőt, a 13 megapixeles hátlapi- és 5 megapixeles előlapi kamerát, valamint a 2000mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak.

A mindössze 7,9 milliméter vastag LIFE Play a legolcsóbb és legkisebb. A 229 dollárba kerülő jövevény előlapján egy 4,7 colos HD kijelző feszít, mely fölött egy 2 megapixeles fényleső kapott helyet. A 4GB belső tárhellyel szerelt telefon 1800mAh kapacitású akkumulátort takaró hátlapjából egy 8 megapixeles, LED vakuval segített kamera lencséje figyel.

Mindhárom készülék két SIM foglalattal, négymagos, 1,2GHz-es MediaTek (MT6589) processzorral, 1GB RAM-mal és PowerVR Series5XT grafikus gyorsítóval rendelkezik, fedélzetükön pedig az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza