Huawei M931 Premia 4G: két mag és LTE fillérekért

Farkas Norman - 2013. március 22.

A MetroPCS kínálatában bukkant fel az LTE-képes Huawei M931 Premia, mely tudásához képest kifejezetten olcsón vásárolható meg. A kétmagos processzorral és 4 hüvelykes WVGA kijelzővel szerelt mobil előfizetés nélkül potom 149,99 dollárért vihető haza.

Az amerikai MetroPCS kínálatában található meg a világ legolcsóbb LTE-képes okostelefonja, a Huawei M931 Premia 4G. Az alsó-közép kategóriás készülék kiemelkedő ár/érték aránnyal büszkélkedhet, hiszen esetében a középkategóriás felszereltségéhez egy belépőszintű okostelefon árcédulája társul.

Az előfizetési szerződés aláírása nélkül 149,99 dollárért (cirka 36 ezer forint) megvásárolható mobil működéséért egy kétmagos, 1,5GHz-es processzor felel, amit 1GB RAM, microSD kártyával bővíthető belső tárhely, WiFi, GPS és Bluetooth modul, 1,3 megapixeles előlapi- és 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera, valamint Gorilla Glass üveggel védett, 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású kapacitív érintőképernyő egészít ki. Ahogy fent említettük, az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő újdonság legnagyobb érdekessége az LTE hálózati támogatás, mely ezen az árszinten még igazi kuriózumnak számít.

A Huawei M931 Premia egy olyan modell, mely utat tör a filléres LTE okostelefonok elterjedése előtt, aminek legnagyobb nyertesei természetesen a felhasználók lesznek.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza