Sajtófotón pózol a ZTE Grand X Quad

Farkas Norman - 2013. március 25.

Előkerült egy sajtókép a ZTE négymagos processzorral és 5 hüvelykes HD kijelzővel felvértezett újdonságáról, mely Grand X Quad néven hódít a gyártó anyaországában.

A kiemelkedő ár/érték arányú készülékeiről ismert kínai gyártó egy letisztult dizájnú, négymagos processzorral szerelt újdonsággal bővítette idei portfolióját. Az @evleaks jóvoltából egy jó minőségű fotón láthatjuk a Grand X Quad névre keresztelt kütyüt, mely állítólag már február végétől elérhető a ZTE anyaországában, ahol 1699 kínai jüan, azaz cirka 64 ezer forint körül alakult a kezdőára.

A csendesen, külön bejelentés nélkül piacra dobott telefon 141 x 70 x 8,9 milliméteres és 163 grammot nyom a mérlegen. Előlapján egy 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyő terül el, 2500mAh kapacitású akkumulátort rejtő hátlapjának egyhangúságát pedig egy fekete elem töri meg, amiből egy 8 megapixeles, LED villanóval segített kamera kukucskál. Ahogy a névből is sejthető, a mobil működéséért egy négymagos, 1,2GHz-es MediaTek MT6589 processzor felel, amit 1GB RAM és microSDHC kártyával bővíthető belső tárhely egészít ki. Nem meglepő módon a Grand X Quad a kétkártyás okostelefonok táborát erősíti.

Sajnos nem tudni, hogy a középkategóriába szánt készülék egyéb régiókban is piacra kerül-e, de talán nem kétséges, hogy hazánkban kellemes fogadtatásra lelne.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza