Ez volna a Motorola X Phone látványterve?

Farkas Norman - 2013. március 26.

Új pletykák érkeztek a Motorola, illetve a Google idei nagy durranásáról, az X Phone-ról. Nem csak a jövevény technikai felszereltségével kapcsolatban kaptunk néhány tippet, hanem a külső megjelenésére vonatkozóan is – méghozzá egy látványterv képében.

Rengeteg új infó érkezett a Motorola X Phone-ról az alábbi látványterv kíséretében. Persze sem a fotót, sem pedig a készülék tudására vonatkozó pletykákat nem vehetjük készpénznek, de mindenképp érdemes vetni rájuk egy pillantást, hiszen azt sem zárhatjuk ki, hogy jelentős igazságtartamommal bírnak.

Ami a telefon felszereltségét illeti, az előlapján egy 4,7 vagy 4,8 hüvelykes HD+, azaz 1280 x 768 pixel felbontású érintőképernyő feszít, amit egyes források szerint Gorilla Glass 3, míg mások feltételezése alapján zafír üveg véd a külső hatásoktól. A carbon hátlappal ellátott készülék lelke egy 2GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzor lehet, amit 4000mAh kapacitású akkumulátor egészít ki.

Az alábbi fotón pózoló, letisztult formájú, mégis újszerű megjelenéssel bíró készülék nem csak szép (már ha valóban így néz ki), hanem strapabíró is, hiszen a várakozások szerint az IP57 szabálynak megfelelő mértékben ellenáll a pornak és a víznek.

Az Android 4.2 Jelly Bean rendszer köré épülő Motorola X Phone megjelenésének várható időpontjával kapcsolatban komoly ellentmondás figyelhető meg a mendemondák között. Míg egyesek arra esküdnek, hogy a május 15-én kezdődő Google I/O konferencián debütál a csúcsmobil, addig mások szerint csak valamikor novemberben számíthatunk a hivatalos leleplezésére.

 

 

 

[Forrás: Unwired View, GSMArena]

Vissza