Készül az Xperia A, az Xperia UL és a 6,4 colos „Togari”

Farkas Norman - 2013. március 28.

A legfrissebb hírek szerint három androidos okostelefon van készülőben a Sony műhelyében. Mindhárom jövevény a felsőkategóriában indul majd csatába, a köztük lévő különbség pedig többnyire a méretükben keresendő.

A közeljövőben újabb androidos Sony mobilokra számíthatunk, s úgy fest, hogy a jövevényeknek elsősorban azok fognak örülni, akik a felsőkategóriában keresgélnek.

A Dogo kódnevű és SO-04E modellszámú Xperia A a trió legkisebb tagja. Az NTT DoCoMo szolgáltató kínálatában debütáló készülék 4,6 hüvelykes érintőképernyővel, Qualcomm Snapdragon 600 chipsettel, 2GB RAM-mal, 32GB belső tárhellyel, infra porttal, NFC modul jelenlétére utaló mobil pénztárca szolgáltatással és 2300mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. A por- és vízálló házzal megáldott telefon nyár folyamán kerül az üzletekbe, s vélhetően eltérő felszereltséggel, de Japánon kívül egyéb régiókban is elérhető lesz.

Egy fokkal nagyobb a Gaga néven fejlesztett Xperia UL (SOL22), mely a KDDI kínálatát gazdagítja majd. A külsejében állítólag az Xperia ZL-t idéző telefon felszereltsége sokban megegyezik az Xperia A-éval (Snapdragon 600 CPU, 2GB RAM, 32GB tárhely, infra port, mobil pénztárca, por- és vízálló kivitel), ám 5 hüvelykes Full HD kijelzőjével, mobil tévé támogatásával és cserélhető, 2300mAh kapacitású akkumulátorával túlmutat testvérén.

A Sony egy igazi nagyágyúval is készül, melyről egyelőre nem túl sok infó áll rendelkezésre, mindössze annyit lehet tudni, hogy „Togari” néven fejlesztik és brutális, 6,4 hüvelykes érintőképernyő kerül az előlapjára. Az óriási készülék várhatóan az NTT DoCoMo kínálatában lesz elérhető először, de később egyéb régiókba is eljut majd.

 

Sony Xperia ZL

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza