Napokon belül debütálhat a Galaxy S 4 Mini

Farkas Norman - 2013. április 2.

A legfrissebb információk szerint akár már ezen a héten lehullhat a lepel a Samsung idei csúcsmodelljének kompakt, s kissé lebutított „Mini” változatáról.

A SamMobile értesülései szerint a dél-koreai óriás már nem sokat vár a Galaxy S 4 Mini hivatalos leleplezésével. Az S 4 kisebb, visszafogottabb hardverrel szerelt hasonmását már ezen a héten megismerheti a nagyközönség, s ha minden igaz, május végén vagy június elején, fekete és fehér árnyalatban jelenik meg az üzletek polcain. Az oldal értesüléseit érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen nincs konkrét bizonyíték, ami a készülék korai érkezésére utalna.

Hogy mit tud az S 4 Mini? Nos, a korábban már élőfotókon is látott (s valóban az S 4 kicsinyített másának tűnő) telefon az eddigi hírek szerint 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyővel, 8 megapixeles, LED vakuval segített hátlapi- és ismeretlen felbontású előlapi kamerával, microSD kártyafoglalattal és Nature UX felhasználói felülettel megbolondított Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik.

A Galaxy S III Mini utódjának tekinthető készülék négy változatban kerül piacra. A GT-i9190 modellszámú alapmodell várhatóan négymagos processzorral érkezik, a kétkártyás GT-i9192 kiadás meghajtásáról pedig egy kétmagos CPU gondoskodik. Készül LTE modemmel felvértezett variáns (GT-i9195) és a China Mobile kínálatába szánt TD-SCDMA hálózati támogatással bíró változat (GT-i9198) is.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza