No.1 Mini Pad – Négymagos iPad mini klón fillérekért

Farkas Norman - 2013. április 3.

A kínai klónmanufaktúrák legújabb üdvöskéje, a No.1 Mini Pad egy olyan iPad Mini másolat, amely meghökkentő felszereltséget tudhat magának, ára viszont alacsony  –  mindössze 125 euró.

Az utóbbi időben egyre több olyan, a neves gyártók ismert készülékeit utánozni próbáló kínai klónról számolhattunk be, melyek meglepően színvonalas felszereltséggel bírnak. Úgy tűnik tehát, hogy pozitív változás van folyamatban e kütyük frontján.

A legújabb kellemes meglepetést okozó kínai klón a No.1 Mini Pad, ami egy Apple iPad mini másolat. A 7 hüvelykes kijelzővel, négymagos MediaTek (MT6589) processzorral, 2GB RAM-mal, 8 megapixeles fő- és 2 megapixeles előlapi kamerával, GPS modullal, 5000mAh kapacitású akkumulátorral, valamint 3G modemmel (és telefon funkciókkal) felvértezett táblagép tudása jóval ütősebb, mint várnánk, ára viszont alacsony – ahogy egy klónhoz illik. A készülék 999 kínai jüanért (cirka 125 euró, azaz kb. 37 ezer forint) szerezhető be.

Egy egyedi dizájnnal és ugyanezzel a specifikációval akár a nemzetközi piacon is nagy sikert arathatna a No.1 Mini Pad, ám jelen állapotában csak egy másolatként tekinthetünk rá, amit valószínűleg csak anyaországában forgalmaznak.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza