Kedvező árú BlackBerry 10 mobil érkezik?

Farkas Norman - 2013. április 5.

A második félévben mutatkozhat be a BlackBerry új okostelefonja, mely a szűkebb pénztárcával rendelkező felhasználóknak is elhozza a „BB10 élményt”.

Bár a kanadai gyártó korábban megerősítette, hogy nem tervezi alacsony árfekvésű BlackBerry 10 mobilok piacra dobását és a platformra épülő készülékek körét is csak évente kívánja bővíteni, az indonéz Ihaini forrásai szerint már 2013 második felében bemutatkozhat az első olyan BB10 készülék, amit a szűkebb pénztárcával rendelkező felhasználókat célozza meg. Az „R” sorozatú jövevény a telkes QWERTY gombsorral szerelt Q10 kompaktabb változata lesz, várható ára pedig 300 és 400 dollár közé esik.

Ami az újdonság tudását illeti, az eddigi infók szerint 1800mAh kapacitású akkumulátort, 8GB belső tárhelyet, microSD kártyafoglalatot és – a Q10-hez hasonlóan – teljes fizikai QWERTY gombsort tudhat magának.

A BlackBerry valószínűleg rájött, hogy egy olcsó BB10 mobillal nagy sikereket érhet el a fejlődő piacokon, s ezért döntött egy ilyen modell kiadása mellett. Reméljük, hogy a közeljövőben bővebb információval szolgálatunk az „R” sorozatú készülékről.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza