Már több mint 150 ezer app a Windows Phone áruházban

Kütyü Magazin - 2013. április 9.

A virtuális polcokon található alkalmazások száma már meghaladta a 150 ezret, melyek között szép számmal találunk magyar tartalmakat is. Ebben a hónapban hazai újdonságokkal jelentkeznek appajánlójuk keretében.

A hírek, horoszkóp, a repülés szerelmesinek kedveznek ezek az alkalmazások, de a banki ügyintézés megkönnyítését segítő applikáció is akad a sorban. 

Index

Azok, akik folyamatosan szeretnének képben lenni a világ híreit illetően, az Index új Windows Phone alkalmazásával böngészhetik az álladóan frissülő cikkeket. Az app révén a hírek fogyasztása kényelmesebb és egyszerűbb, mint valaha, ráadásul sokkal korszerűbb is, mint egy zizegős, óriási méretű újság lapozgatása. Az alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy az érdeklődési körnek megfelelően a felhasználó gyorsan és könnyedén mozoghasson a kiadványok és a cikkek között. Az Index, Totalcar, Velvet, Dívány, Sportgéza, és a Videók tartalmain belül csúsztatással lehet lépegetni, az egyes cikkeket pedig le is lehet tölteni, így azt internetkapcsolat nélkül is bárhol, bármikor elolvashatják a felhasználók a későbbiekben. 

OTP Smartbank

Az okostelefonok és táblagépek elterjedése a bankok online ügyintézésére is hatással van. Magyarországon elsőként az OTP Bank biztosít ügyfelei számára aktív banki tranzakciók végzésére alkalmas alkalmazást, amely már Windows Phone operációs rendszerrel rendelkező készülékeken is elérhető. Az OTP SmartBank app segítségével könnyedén, bárhol és bármikor saját kezűleg intézhetik a felhasználók a pénzügyeiket, a bank szolgáltatásai közül így elérhetők az OTPdirekt SmartBank, SmartBank demó, OTP Bank ATM-, bankfiók kereső, devizaárfolyam és pénzváltó funkciók is. Emellett a felhasználók nyomon követhetik OTP SZÉP kártya egyenlegüket, és elfogadóhelyeket is kereshetnek.

Nők Lapja Café

A piacvezető női portál új Windows Phone alkalmazása a női célközönséget hivatott még inkább elkényeztetni! Ezentúl már a buszon ülve, sorban állva vagy a reggeli kávé mellett is böngészhetik a Nők Lapja Café híreit a párkapcsolati kérdésekről, egészségről, sztárokról és a legújabb divatról. Az új app segítségével természetesen a friss időjárásról is tájékozódhatnak a felhasználók, de elérhető a Szerencsesüti, az Erénykerék és a Caféblog is - vagyis minden egy helyen, ami egy nőt érdekelhet. A horoszkópok szerelmesei pedig ezentúl zsebükben hordhatják a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is. Vigyázat, csak csajoknak! 

Flightradar24

A repülők nyomkövetését az ún. ADS-B technológia (automatic dependent surveillance broadcast) teszi lehetővé, melynek lényege, hogy nem a tornyok határozzák meg radarhullámok útján az aktuális pozíciót, hanem maguk a gépek, méghozzá GPS műholdak segítségével. A Flightradar24 a legnépszerűbb repülőgép-követő app, melynek segítségével a felhasználók már valós időben követhetik a repülőgépeket, "meglátogathatják" bármelyik repülőteret, kereshetnek járatszám vagy útvonal alapján, értesülhetnek a késésekről, járattörlésekről, vagy például arról, ha megváltoztatták a járathoz kapcsolódó kapu számát.

Vissza