DogTV – hogy soha ne unatkozzon a kedvenced

Farkas Norman - 2013. április 15.

Fájó szívvel hagyod otthon a kutyádat, amikor dolgozni mész, mert tudod, hogy őt majd’ megöli otthon az unalom, míg te keresed a mindennapi tápra valót? Jó hírünk van, ugyanis létezik megoldás; a neve DogTV.

Az év harmadik negyedévében fellélegezhetnek azok az amerikai gazdik, akik az otthonhagyott kutyájuk jókedve miatt aggódnak, a DirecTV nevű szolgáltató ugyanis ekkor fogja bevezetni a DogTV szolgáltatást, mely kifejezetten ebeknek szánt tartalmakat varázsol a televízió képernyőjére. A havi 5,99 dollárba kerülő csomag különböző tárgyakról vagy állatokról szóló szórakoztató jeleneteket, illetve nyugtató hatású, alvó kutyákat, természeti képet, lágy zenét tartalmazó felvételeket tartalmaz, melyek garantálják, hogy az egyedül hagyott kedvencek ne unatkozzanak, sőt jól szórakozzanak.

A DogTV előnyeit már egy ideje élvezhetik a Cox kaliforniai ügyfelei havi 4,99 dollárért. A szolgáltatás hamarosan sokkal szélesebb körben lesz elérhető a DirecTV jóvoltából. Reméljük, hogy idővel kis hazánkban is megjelennek a kifejezetten állatoknak szánt csatornák.

Te látsz fantáziát a kutyák jókedvéről gondoskodó tévécsatornákban, s ki is próbálnád őket, vagy szimplán sületlenségnek tartod a szolgáltatást?

 

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza