Ultrapixel kamera a középmezőnyben – HTC 606w

Farkas Norman - 2013. április 18.

Hamarosan hivatalosan is lehullhat a lepel a HTC M4 néven híressé vált 606w típusú mobiljáról, mely elsőként hozza el a középkategóriába a HTC One-ban megismert Ultrapixel kamerát és a kiemelkedő hangzással kecsegtető előlapi sztereó hangszórópárt.

A kínai hírközlési felügyelet nemrég jóváhagyta a HTC 606w típusú készülékét, mely lényegében a már hónapok óta pletykák kereszttüzében álló M4. A tajvani gyártó tipikus dizájnelemeit felvonultató készülék két SIM kártya foglalattal, Ultrapixel kamerával és előlapi sztereó hangszórópárral érkezik, egyéb tekintetben pedig a Facebook Home köré épülő HTC First-re hajaz. Meghajtásáról egy kétmagos Qualcomm Snapdragon 400 processzor gondoskodik, amit Adreno 305 GPU, 1GB RAM, 16GB belső tárhely, 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyő, valamint 1,6 megapixeles előlapi kamera egészít ki.

A Sense 5 kezelőfelülettel feltuningolt Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató HTC 606w első körben kizárólag Kínában kerül forgalomba, de nem kizárt, hogy később egyéb országokban is megjelenik.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza