SpeakingPhoto iPhone-ra – meséljenek a képeink

Czipperer Dia - 2013. május 1.

Egy kép ezer szóval is felér, de olykor – akármennyire is szépek a képek – néhány magyarázó szó elkél hozzájuk. A SpeakingPhoto alkalmazással a kép és a történet egyszerűen összekapcsolható válik, és mindezt barátainkkal is megoszthatjuk.

Egy új iPhone alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy fotóinkhoz hangot adjunk, így a képekhez történetet is kapcsoljunk. Az elkészült alkotásokat pedig elmenthetjük, valamint megoszthatjuk e-mailben, Facebookon vagy YouTube-on is.

Az alkalmazással kiélhetjük kreativitásunkat, elmesélhetjük élményeinket egy-egy képhez kapcsolva, és ezt a világ minden tájára továbbíthatjuk. De például egy reggeli kávézás hangulatát is megidézhetjük. A készült képhez felvesszük a csordogáló ital hangját, és máris magunk elé tudjuk képzelni az élményt.

Galériából, Instagram fotónk közül is választhatunk képet, nem csak aktuális képhez tudunk hangot rendelni. Az alkalmazás frissített, 2.1.4-es változata letölthető az AppStore-ból 0,99 dollárért, vagyis körülbelül 200 forintért.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza