Lencsevégen a Galaxy Note III

Farkas Norman - 2013. május 2.

Napvilágra került egy fotó, mely alapján 5,9 hüvelykes megjelenítővel érkezik a Samsung Galaxy Note sorozat következő phablet kategóriájú tagja.

Várhatóan az IFA 2013 kiállításon hullik le a lepel a dél-koreai gyártó legújabb Galaxy Note sorozatú készülékéről, mely a korábbi pletykák szerint 5,9 vagy 6,3 hüvelykes Full HD érintőképernyőt tudhat magáénak. Nemrég felbukkant egy élőfotó a jövevényről, mely az előbbi lehetőséget támasztja alá, azaz a Note III nem lesz olyan brutálisan óriási, mint a frissen leleplezett Galaxy Mega sorozat nagyobbik tagja.

A phablet további felszereltségéről egyelőre nincsenek pontos információk, de az eddigi hírek szerint nyolcmagos (négy Cortex A15 plusz négy Cortex A7 mag) Exynos 5410 Octa processzort és 3GB RAM-ot kapott, fedélzetén pedig a Samsung saját fejlesztésű kezelőfelületével felturbózott Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot. Mivel az a gyártó a napokban elindította a 4 gigabites, 20 nanométeres technológiával készülő DRAM modulok gyártását, ezért az sem zárható ki, hogy a Note III már egy ilyen újgenerációs memóriaegységgel landol a piacon.

 

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza