Huawei Ascend G510 a Vodafone kínálatában

Kütyü Magazin - 2013. május 3.

Az Android 4.1 Jelly Bean rendszer köré épülő, 4,5 hüvelykes IPS kijelzővel és kétmagos processzorral szerelt Huawei Ascend G510 Mátrix 3 tarifával 1, kártyás csomagban pedig 56 990 forintért vásárolható meg a piros szolgáltatónál.

Azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, de mégis a legújabb technológiára vágynak, a Huawei Ascend G510 készüléke lehet ma az egyik legjobb társ. Az okostelefon különlegessége a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felülete, az Emotion UI. Az intuitív kezelőfelület a felhasználó szokásait veszi alapul, ezáltal egyszerűbbé teszi a rendszeren belüli navigációt. Hogy még könnyebb legyen a készülék használata, a felhasználók a saját igényeik szerint rendezhetik az alkalmazásokat, a legfontosabbakat pedig a kezdőképernyőn egy widgetbe integráltan is elérhetik.

A Huawei Ascend G510 azonban még számos átlagon felüli tulajdonsággal is büszkélkedhet. A készülék motorja egy kétmagos, 1,2 GHz-es teljesítményű processzor, ami arról gondoskodik, hogy az alkalmazások és programok gyorsan és fennakadás nélkül fussanak. A telefon 4GB-os háttértára MicroSD kártyával 32 GB-ig bővíthető, így bármikor valódi szórakoztató központtá alakítható a készülék. A telefon 4,5 colos, nagyfelbontású IPS-LCD kijelzőjén a fotók és filmek még élethűbb, kontrasztos színekben jelennek meg, a 178 fokos betekintési szög pedig biztosítja, hogy akkor is jó minőségű képet lásson a felhasználó, ha a képernyőt nem pont szemből nézi. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen elfér egy kézben, hiszen nagyméretű kijelzőjével együtt is mindössze 67 mm széles és 9,9 mm vékony. A készüléken Andorid 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszer fut, a gyorsabb jelfelismerés és az akkumulátorkímélő technológia révén a mobil készenléti ideje pedig akár 30 százalékkal is hosszabb lehet, mint a hasonló kategóriájú készülékeké.

Az 5 megapixeles hátoldali és 0,3 megapixeles előlapi kamerával rendelkező Huawei Ascend G510 a mobilszolgáltatók közül elsőként a Vodafone-nál kapható, ára pedig Matrix 3 tarifával mindössze 1 forint.

Találtunk egy látványos videót a készülékről, mely cirka 3 percben bemutatja a legfontosabb tulajdonágait. Íme, a felvétel:

 

 

 

 

Vissza