Lencsevégen a belépőszintű BlackBerry 10 mobil

Farkas Norman - 2013. május 3.

Felbukkant egy fotó a BlackBerry alsó-középkategóriába szánt BB10 rendszerű okostelefonjáról, melyet hivatalosan az R-Series első tagjaként ismerhet majd meg a nagyközönség.

Korábban felreppent a hír, hogy a felsőkategóriás Z10 és Q10 modellek mellett hamarosan egy kedvezőbb árú okostelefon is képviselni fogja a BlackBerry 10 platformot. A napokban feltöltötte valaki az Insagramra az alant látható fotót, melyen állítólag a szóban forgó, belépőszintű BlackBerry készülék látható. A piros köntösbe bújtatott, teljes fizikai QWERTY gombsorral felvértezett újdonság a N4BB oldal munkatársai szerint minden bizonnyal az BlackBerry R-Series első tagja. A telefont vélhetően azoknak a felhasználóknak szánja a kanadai gyártó, akik maradéktalanul ki szeretnék élvezni a BB10 rendszer előnyeit, ugyanakkor nem óhajtanak olyan magas összeget kifizetni egy teljes QWERTY billentyűzettel szerelt BlackBerry mobilért, mint amennyibe a Q10 kerül.

Az R sorozatú BB 10 mobil hardveres felszereltségét egyelőre homály fedi, s még azt sem tudni, hogy a BlackBerry pontosan mikor fogja bemutatni a nagyvilágnak.

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza