Nokia Lumia 928 – Plakáton a bemutató előtt?

Farkas Norman - 2013. május 7.

Egy óriásplakáton és egy koncert során is felbukkant a Nokia hivatalosan még be nem mutatott üdvöskéje, a Verizon szolgáltató kínálatában debütáló Lumia 928.

Várhatóan a Nokia május 14-én, Londonban megrendezésre kerülő eseményén mutatkozik be a Xenon- és LED villanóval egyaránt ellátott Lumia 928. A korábban már sajtófotókon is látott jövevény ezúttal egy reklámplakáton és egy koncerten bukkant fel.

Az alábbi kép a My Nokia Blog egyik olvasójától származik, s egy, a Lumia 928-ast népszerűsítő plakát látható rajta. A reklám szerint ez a készülék tartalmazza a legjobb, gyenge fényviszonyok mellett is kiválóan teljesítő mobil kamerát. Valószínűleg a képstabilizátor és a Xenon villanó miatt mer ilyet állítani a Nokia, persze egy új funkció jelenlétét sem zárhatjuk ki, ami miatt vérbeli kameramobilnak minősül a Lumia 928.

Nem csak a plakáton, hanem egy New Yorkban tartott Ed Sheeran koncerten is megmutatkozott a finn gyártó üdvöskéje. Konkrétan a Lumia 928-cal rögzítették a sztár fellépését. Bár a készülék burkolatának nagyját elrejti egy tok az alábbi fotókon, a kikukucskáló Xenon-LED villanó kombó egyértelműen azonosítja.

Cirka egy hét múlva hivatalosan lehullik a lepel a képalkotásra kiélezett WP8 mobilról, addig is gyönyörködhetünk a nem hivatalos fotókban. Jó hír, hogy a Lumia 928 mellett várhatóan a 41 megapixeles kamerával felvértezett Nokia EOS, a karcsú, fém házzal szerelt Catwalk és egy 6 hüvelykes Lumia óriásmobil is a nagyközönség elé tárul május 14-én.

 

 

 

 

[Forrás:  My Nokia Blog]

Vissza