Toshiba WT310 tablet: üzleti feladatokra

Kütyü Magazin - 2013. május 7.

A Toshiba bemutatta Windows 8 Pro rendszerű WT310 táblagépét, mely képes kielégíteni az üzleti felhasználók minden igényét. Kiválóan használható üzleti feladatokhoz, ugyanakkor remekül hordozható. A nagy kapacitású SSD meghajtóval és Full HD érintőképernyővel szerelt készülék 2013 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba.

Remek üzleti funkciók

A Windows 8 Pro operációs rendszert futtató Toshiba WT310 elsősorban irodai feladatok ellátására ajánlott. A digitalizáló toll segítségével kézzel is jegyzetelhetünk rajta például tárgyalásokon, a kézírás-felismerő funkció pedig kiváló segítséget nyújt majd abban, hogy rendet teremtsünk jegyzeteink között, és azokat szerkeszthető dokumentumokká alakíthassuk.

Az Intel Wireless Display technológia révén az arra alkalmas, nagy képátlójú HD kijelzőn vezetékek használata nélkül jeleníthetjük meg a multimédiás tartalmakat. Az íróasztalnál pedig a külön megvásárolható, számos további csatlakozóval rendelkező dokkoló teszi még könnyebbé munkánkat, használatával ugyanis külső eszközeink (például egér, billentyűzet, külső meghajtó) csatlakoztatása válik rendkívül egyszerűvé. A WT310 tablet mobil irodai funkciói a gyakran és sokat utazó üzletemberek számára jelentenek majd kényelmes megoldást.

Fejlett biztonsági és adatkezelési funkciók

A 11,6 hüvelykes, tükröződésmentes, Full HD felbontású, tízujjas érintőképernyőnek köszönhetően a WT310 táblagép akár utazás közben is alkalmas üzleti feladataink elvégzésére. A tabletet intenzív, mindennapos használatra, a Toshiba magas minőségi és megbízhatósági normáinak megfelelően tervezték. A masszív burkolat a WT310-en tárolt adatokat védi egy véletlen leesés, ütődés, vagy akár erős nyomás esetén is.

Mindezeken túl az eszközt számos biztonsági és adatkezelési funkcióval is ellátták. Az Intel Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat kockázatát csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) pedig a helyben tárolt, kritikus adatokat védi. Az egyes modelleken megtalálható Intel Active Management technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai osztályának szakemberei távolról ellenőrizzék a WT310 működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezzenek, így az eszközt használó üzletember mindig naprakész szoftverekkel dolgozhat.

Csatlakozási lehetőségek

A WT310 üzleti felhasználói számára a mobilitás létfontosságú, így a tabletet a legújabb csatlakozási lehetőségekkel látták el. Más hordozható eszközökhöz a beépített, szupergyors Bluetooth 4.0 szabványú adapter segítségével kapcsolódhat, a világháló elérését – az adott modelltől függően - a b/g/n vagy a/g/b/n WiFi, illetve HSPA+/LTE szélessávú mobilinternet modul biztosítja. Az Intel Wireless Display technológia pedig dokumentumok és multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé az arra alkalmas tévékészülékre vagy projektorra.

A táblagép vékony kialakítása ellenére számos csatlakozóval rendelkezik. Többek között ilyen a beépített, teljes méretű USB 3.0 port, amelynek segítségével a perifériákkal történő adatátvitel lényegesen felgyorsul. A micro HDMI révén a tablethez nagy kijelző is csatlakoztatható, míg az SD kártyaolvasó a tárkapacitás bővítését teszi lehetővé. A külön megvásárolható dokkolón további USB, HDMI és gigabit LAN portok is találhatók, amelyek tovább növelik az új Toshiba WT310 által nyújtott csatlakozási lehetőségek számát.

A jelen közleményben említett összes márkanév a tulajdonosaik birtokában van.

A pontos műszaki jellemzők a modelltől és a helyi elérhetőségtől függően változhatnak.

 

 

 

 

 

Vissza