Galaxy S 4 Zoom – 16 megapixeles kamerával

Farkas Norman - 2013. május 7.

Már júniusban landolhat a piacon a dél-koreai gyártó Galaxy S 4 Zoom nevű készüléke, mely megtévesztő neve ellenére a Galaxy Camera utódja lehet. A 16 megapixeles, 21-szeres optikai zoomra képes kamerával szerelt kütyüből ezúttal nem maradnak ki a telefonos funkciók.

A friss hírek szerint az „igazi” Galaxy S 4 mellett további három, hasonló nevű Samsung készülék landolhat a piacon. Az egyik a kissé visszafogottabb technikai felszereltséggel bíró Galaxy S 4 Mini, a másik a vízálló Galaxy S 4 Active, a harmadik pedig a 16 megapixeles kamerával szerelt Galaxy S 4 Zoom lehet.

A SamMobile értesülései szerint az SM-C1010 modellszámú Galaxy S 4 Zoom a tavaly bemutatott Galaxy Camerához (GC100) hasonló képalkotási képességekkel bír a 21-szeres nagyításra alkalmas, 16 megapixeles kamerájának köszönhetően, ám nagy előnye, hogy telefonos funkciókkal is rendelkezik. A nem hivatalos források szerint a fekete és fehér árnyalatban megjelenő készülék fedélzetén az Android Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot, hardveregyüttese pedig 4,3 hüvelykes qHD Super AMOLED érintőképernyőből, WiFi és Bluetooth modulból, microSD kártyafoglalatból, valamint két- vagy négymagos processzorból tevődik össze.  Ezek alapján az eszköz egy szuper kamerával megáldott Galaxy S 4 Mininek tűnik.

A Galaxy S 4 Zoom várhatóan júniusban vagy júliusban kerül piacra, akárcsak a másik kettő Galaxy S 4 változat, az Active és a Mini.

 

Galaxy Camera

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza