Tényleg Windows 8-cal érkezik a 8 colos Iconia W3

Farkas Norman - 2013. május 22.

Az Acer megerősítette, hogy a Microsoft új operációs rendszerével a fedélzetén landol a piacon az nyolccolos Iconia W3, mely így az egyik első olyan tablet lesz a piacon, ami kompaktabb kivitelben és kedvezőbb áron kínál teljes értékű Windows 8 élményt.

A Windows 8 rendszerű táblagépek nem arattak átütő sikert, aminek egyik fő oka az lehetett, hogy a Windows RT köré épülő készülékek jelenléte kissé összezavarhatta a felhasználókat, a másik pedig, hogy igen húzós árcédulával kerültek fel az üzletek polcaira. A rendszer hamarosan megjelenő frissítése már támogatni fogja a kisebb megjelenítővel szerelt eszközöket, melyekre kedvezőbb áron tehetnek majd szert a vásárlók.

Az új, szélesebb támogatással bíró Windows 8 Pro rendszer egyik első képviselője az Acer műhelyében készülő Iconia W3 lesz. Ez az információ egyébként a gyártó finn részlegétől származik, ahol azt is elárulták, hogy a kütyü 8,1 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású érintőképernyőt, Intel Atom Z2760 processzort, 2GB RAM-ot, 32 vagy 64GB belső tárhelyet, WiFi és Bluetooth modult, microHDMI kimenetet, valamint 2 megapixeles előlapi kamerát tudhat magáénak.

A néhány hét múlva megrendezésre kerülő Computex kiállítás során bemutatkozó Iconia W3 tabletet néhány hasznos – valószínűleg külön megvásárolható, s nem az alapcsomag részét képező –kiegészítővel turbózhatják majd fel a leendő tulajdonosok.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza