Vezetékes Logitech billentyűzet iPadhez

Czipperer Dia - 2013. május 22.

A logitech legújabb, iPadre optimalizált vezetékes billentyűzetével az oktatási piacot veszi célba.

Számtalan vezeték nélküli Bluetooth billentyűzettel találkozhatunk a piacon, legyen szó iPadról vagy más táblagépekről. A Logitech most azonban kimondottan az iskolai környezetet célozta meg, és bemutatta legújabb, vezetékes billentyűzetét, amely Lightning vagy 30 tűs csatlakozóval is kapható lesz. Az előbbi már augusztustól, míg az utóbbi csak októberben kapható majd.

A billentyűzet nagyon könnyen csatlakoztatható, ezt a gyerekek is könnyedén, minden segítség nélkül be tudják üzemelni. Szerencsére cseppálló is, és a gyorsbillentyű funkciók, mint a másolás, beillesztés is működik.

A Logitech az iskolák számára kedvezményt biztosít, ha többet vásárolnak egyszerre. Bár nálunk még nem kifejezetten elterjedt dolog iPaden dolgozni, jegyzetelni, de a Logitech kezdeményezése is mutatja, hogy erre már mutatkozik igény (legalábbis a tengerentúlon). És most még könnyebben lehet beüzemelni és használni ezeket a masinákat, hiszen nem kell a Bluetooth kapcsolattal bajlódni, csupán néhány mozdulat, és gépelhetnek a gyerekek.

A billentyűzet ajánlott fogyasztói ára 59,99 dollár (átszámítva kb. 14 ezer forint).

 

Forrás: CNET.com

Vissza