Nokia Here Maps: kiterjesztett valósággal fűszerezve

Kütyü Magazin - 2013. május 23.

Nokia saját fejlesztésű HERE alkalmazásai a világ legjobb térképeit és helymeghatározási szolgáltatásait kínálják többféle képernyőre és operációs rendszerre optimalizálva. A HERE Maps alkalmazás most az egyedülálló LiveSight technológiával bővült.

A HERE Maps applikáció mostantól az egyedülálló LiveSight technológia segítségével a kiterjesztett valóság élményét nyújtja. A LiveSight technológia a világ rendkívül pontos, 3D-s térképén alapul, és a „látványra” építve kínál újfajta navigációs élményt: a telefon kameráján keresztül látott képre vetítve mutatja a körülöttünk lévő érdekes információkat. A világ egyszerűen, a telefon felemelésével felfedezhető. A friss szoftvert letöltheted a Windows Phone Áruházból.

A megújult HERE Maps alkalamzásról itt olvashatsz bővebben.

 

 

A Nokia helymeghatározási és térképszolgáltatásáról, a HERE-ről Pino Bonetti, a Nokia HERE platform szenior marketingkommunikációs menedzsere előadást tart a Telenor Okostelefon Akadémián, 2013. május 30-án. Az előadás 19.30-kor kezdődik. Ha érdekel az esemény, itt regisztrálhatsz rá, illetve olvashatsz róla további információkat.

 

 

Vissza