Nokia EOS – Júliusban?

Farkas Norman - 2013. május 24.

A friss hírek szerint már július elején bemutatkozhat a Nokia 41 megapixeles PureView kamerával felvértezett, Windows Phone 8 rendszer köré épülő csúcsmobilja.

Friss infók érkeztek a Nokia műhelyében készülő EOS-ról, melyben a 808 PureView képalkotási képességei egyesülnek a karcsúbb, stílusos külsővel és a Windows Phone 8 platformmal.

A pletykák szerint a július 9-én mutatkozhat be a készülék, s körülbelül egy héttel később már az üzletek polcaira kerülhet – persze ez sovány vigaszt jelenthet azok számára, akik a Nokia Londonban tartott, kizárólag a Lumia 925 bemutatójául szolgáló sajtóeseményére várták a multimédiás szörnyeteg érkezését.

A finnek állítólag számos fotós okossággal fogják felszerelni a jövevényt, ami így nem csak a hatalmas, várhatóan 41 megapixeles képérzékelője miatt ígérkezik izgalmasnak. Ha hihetünk a mendemondáknak, akkor optikát védő, a kamera alkalmazás indításakor automatikusan kinyíló zárat, xenon villanót, vörös fókusz segédfényt és úgynevezett ProCamera kamerafelületet kap a készülék. Utóbbi érdekessége, hogy a digitális fényképezőgépek módválasztó megoldása ihlette.

A kép illusztráció!

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza