Nyáron jöhet a HTC One Google verziója

Czipperer Dia - 2013. május 27.

Korábban már írtunk róla, hogy dolgoznak az S4 Google változatán. Úgy tűnik, a HTC is beáll a sorba legújabb zászlóshajójával, a One-nal.

A CNET és a Geek is megerősítette a hírt, miszerint a HTC dolgozik a One Google verzióján, melynek bemutatásával kapcsolatban egyelőre csak az USA piaca került szóba, akárcsak az S4 esetében. A készülék várhatóan nyáron mutatkozik be hivatalosan.

A HTC legújabb csúcsmobiljából már több mint 5 millió kelt el a piacon, ami, tekintve a vállalat korábbi helyzetét, nagyon jónak mondható. Talán ez sarkallja a vállalatot arra, hogy kihasználja a készülékben lévő potenciált.

A tervek szerint érkezik egy módosítatlan Android rendszerrel futó verzió. Ez jelentősen megugraszthatja a vállalat bevételeit, hiszen jó választás lehet azoknak, akik nem szeretik a HTC Sense szoftvert, valamint segít versenyben maradni a Galaxy S4-gyel, amely a marketing és ezáltal az eladás terén is már régen lehagyta a One-t. Bár szép szám az 5 millió, de vetélytársa már 10 milliónál tart, úgyhogy ideje felvenni a kesztyűt.

 

Forrás: Androidpit.com, CNET.com

Kulcsszavak: Google, Android, HTC One
Vissza