Egy újabb Windows 8-as táblagép – Acer Bulgari

Czipperer Dia - 2013. május 29.

Az Acer Bulgari fantázianévre hallgató készülék a Techblog.gr értesülései szerint Windows 8 operációs rendszerrel fut majd, meghajtásáról pedig következő generációs Intel Core i3 Haswell processzorok gondoskodnak.

Ahogy már a névből is sejthető, az Acer új üdvöskéjéről van szó. Bár hivatalos neve még nincs, Acer Bulgari kódnévre keresztelték, amely – ahogy az már szinte elvárható – Windows 8 operációs rendszerrel érkezik majd.

A Techblog.gr szerint a táblagép 11,6 hüvelykes, 2560x1440 pixel felbontású IPS LCD kijelzővel, 4GB RAM-mal, viszonylag nagy kapacitású, 64 GB- os belső memóriával és memóriakártya foglalattal rendelkezik. Nyolc megapixeles kamerája a mai csúcskészülékekhez viszonyítva átlagos, de semmiképpen sem mondható gyengének. Ha belegondolunk, első digitális gépeink dolgoztak ilyen felbontási értéken.

Még nincs a készülékről hivatalos kép (a fenti képen egy Acer W510-es látható), így elképzelhető, hogy egészen új információk kerülnek napvilágra, mihelyt megjelennek az első kiszivárgott felvételek.

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: táblagép, Acer, Windows 8
Vissza