Galaxy S4 Active – Piros, kékeszöld és fekete színben is

Farkas Norman - 2013. június 3.

Az utóbbi napokban több fotó is előkerült a Samsung Galaxy S4 vízálló változatáról. Míg az első kiszivárgott élőképeken piros színben tűnt fel a jövevény, a friss fotókon már fekete és kékeszöld árnyalatban is látható.

Az @evleaks jóvoltából már sajtófotókon is megcsodálhatjuk a dél-koreai gyártó vízálló csúcsmobilját, mely lényegében a Galaxy S4 kiemelkedő ellenálló képességgel felvértezett változata. Korábban néhány élőfotón és egy videón láthattuk a jövevényt, mely fekete és piros színekben pompázott. A friss képeken már fekete/szürke, illetve kékeszöld árnyalatokban pózol kütyü, sőt az előbbi esetben egy AT&T logó is megfigyelhető rajta. Vajon az Egyesült Államok második legnagyobb mobilszolgáltatójának szánja a vízhatlan Galaxy S4 Active-ot a Samsung? A logó jelenléte egyértelműen ezt sugallja, de mivel több színvariánsról beszélhetünk, valószínű, hogy más szolgáltatóknál, több régióban is elérhető lesz a strapamobil.

Az SGH-i537 modellszámú Galaxy S4 Active a víz- és porálló képességet, a kezelőszervek elrendezését, illetve a külső megjelenést leszámítva nem tér el az alapkészüléktől, ennek megfelelően egy négymagos, 1,9GHz-es Snapdragon 600 processzor felel a meghajtásáért, amit 2GB RAM, 2600mAh kapacitású akkumulátor, valamint 5 hüvelykes Full HD érintőképernyő egészít ki. A készülék fedélzetén az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Az S4 Active várhatóan június 20-án, Londonban mutatkozik be a Samsung nagyszabású eseményén, melyen a tízszeres optikai zoommal felvértezett Galaxy S4 Zoomot és néhány Windows Phone 8 rendszerű újdonságot is megismerhet a nagyközönség.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza