ZTE Grand S Flex és Blade G – hamarosan

Farkas Norman - 2013. június 3.

Még ebben az évben megjelenhet a ZTE Grand S izmosabb akkumulátorral szerelt utódja, és a Blade sorozat 4,5 hüvelykes kijelzővel, illetve kétmagos processzorral ellátott képviselője.

A kínai gyártó csúnya hibát vétett januárban bemutatott csúcsmodellje, a Grand S kapcsán. A négymagos processzorral és 5 hüvelykes Full HD kijelzővel felszerelt, ultravékony mobil ugyanis harmatgyenge – mindössze 1780mAh kapacitású – akkumulátort kapott, mely nem képes elég hosszú üzemidőt garantálni. Most jó hírünk van azon vásárlók számára, akiket a vézna aksi riasztott el a Grand S-től, ugyanis a ZTE már dolgozik a készülék ráncfelvarrt kiadásán.

A Frandroid értesülései szerint szeptemberben landol Franciaországban a ZTE Grand S Flex névre keresztelt újdonság, mely külső és tudás terén is többnyire megegyezik az alapmodellel, ám hátlapja alatt már egy izmosabb, 2300mAh kapacitású telep teljesít szolgálatot. A nagyobb akku alkalmazása némi hízást eredményezett, de a valószínű, hogy a felhasználók többségének a hosszú üzemidő megér néhány plusz millimétert.

A francia oldal úgy tudja, hogy már a Blade sorozat következő tagja is készülőben van. A Blade G neven érkező kütyü működéséért állítólag egy 1,2GHz-es, kétmagos Qualcomm processzor felel, amit 512MB RAM, 4,5 hüvelykes, 854 x 480 pixel felbontású érintőképernyő és 2000mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A középmezőnybe szánt mobiltelefon várhatóan a nyár végén kerül fel az üzletek polcaira.

A Frandroid a már bemutatott Grand X2 In okostelefon elérhetőségével kapcsolatban is közzétett néhány új infót. A források szerint szeptemberben érkezik Franciaországba a kétmagos Intel Atom processzorral meghajtott, Android rendszerű masina.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza