Galaxy S4 utód a láthatáron?

Czipperer Dia - 2013. június 3.

Felröppentek olyan hírek, miszerint már dolgoznak a nemrég debütált Galaxy S4 utódján. A lavinát az AnTuTu oldalán található rejtélyes eszköz indította el.

Mindig kell, hogy legyen valamilyen aktuális pletyka a potenciális, még nem publikus modellekről. Valahogy ez tartja mozgásban a piacot: a találgatások, becslések.

Az AnTuTu adatbankjában jelent meg egy eszköz neve – Samsung Galaxy GT-I9600 –, amely elindította a lavinát: vajon az S4 utódjáról van szó? Az S5 azért merész kijelentés lenne, de talán egy S4 Plus lehet?

Néhány információt már lehet tudni a készülékről, méghozzá azt, hogy Android 4.3.2-es operációs rendszer fut majd fedélzetén, ami a pletykák nagy részét megalapozza. Nem véletlen, hiszen az S4-en csak 4.2.2-es rendszer fut, és ez jelenleg a cég zászlóshajója. Ráadásul egy olyan verzióról beszélünk, amely még meg sem jelent.

A CPU típusa, verziószáma egyelőre nem ismert, csak annyit lehet tudni, hogy órajele 1,4 GHz. Hát itt felvetődik a kérdés: hány magos? Nem tudni, mindenesetre az S4 órajele (bármelyik verziót is nézzük) jobb ennél.

És ami igazán meglepő, hogy az S4-hez és S3-hoz képest is elég gyengén szerepel, vagyis mindössze 15 ezer pontot sikerült elérnie, ami jelentősen elmarad az említettektől. A pontokból ítélve inkább egy középkategóriás droid lapul a kód mögött, bár a modell száma nem ezt sugallja.

 

Forrás: Android-apps.com

Vissza