Európába jön a kétkártyás HTC One

Farkas Norman - 2013. június 5.

Jelenleg csak Kínában elérhető, ám hamarosan Oroszországban is kapható lesz a HTC One két SIM foglalattal és egy microSD kártyahellyel ellátott verziója, melynek hátlapja is szabadon cserélhető.

A HI-tech@Mail.ru értesülései szerint hamarosan landol az orosz piacon a HTC One cserélhető hátlappal és microSD kártyafoglalattal felvértezett, dual SIM-es kiadása, mely eddig kizárólag a Kínában hódított. A 32GB tárhellyel szerelt készülék várható ára 29 990 rubel (kb. 720 euró) körül alakul, tehát nem lesz olcsó, de érdemes megemlíteni, hogy Oroszországban általában drágábbak az okostelefonok, mint más régiókban.

A kétkártyás One felszereltsége a fentieken túl nem különbözik a nemzetközi piacra szánt verziótól, azaz Android Jelly Bean rendszert, Sense 5.0 kezelőfelületet, 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyőt, 4 megapixeles UltraPixel hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerát, valamint négymagos, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzort és 2GB RAM-ot tudhat magáénak.

Egyelőre sajnos nincs hír arról, hogy a kétkártyás HTC One egyéb európai országokban is megjelenik-e, így a dual SIM-es képességekkel, BoomSound hangszórókkal és Sense 5 felülettel megáldott HTC mobilra vágyóknak továbbra is a Desire 600 jelenthet alternatívát ezeken a területeken.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza