3D nyomtatás a nappaliban

Kütyü Magazin - 2013. június 10.

A 3D nyomtatók segítségével már otthon is könnyen készíthetünk egyedi, személyre szabott tárgyakat. A nemrég alakult FreeDee Printing Solutions arra vállalkozik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye ezt az új és izgalmas technológiát.

A 3D nyomtatás az egyik legígéretesebb modern technológia, amely a korábbi ipari forradalmakhoz hasonló mértékben változtatja meg mindennapjainkat. Segítségével ma már akár a nappalinkban is készíthetünk egyedi, személyre szabott tárgyakat. A számítógépen, speciális szoftverrel megtervezett modelleket rétegről rétegre nyomtatva válthatjuk valóra képzeletünket, ráadásul a terveket folyamatosan és könnyen megváltoztathatjuk.

Erre az ígéretes technológiára specializálódott a korábbi T-Online vezér Simó György és társa, Honti Pál nevével fémjelzett magyar FreeDee Printing Solutions. A cég elsőként kezdte meg a szélesebb rétegek számára is elérhető árú asztali nyomtatók forgalmazását. Az új startup által kínált Cube nyomtató kezelése mindenki számára könnyen elsajátítható, ára pedig egy jobb televízióéhoz hasonló. A hordozható, könnyen telepíthető (plug & play rendszerű) Cube nyomtató Magyarországon is elindítja a 3D forradalmát. Segítségével ez az új technológia végre kiléphet a szűkebb szakmai közegből, és eljuthat az otthonokba, irodákba és iskolákba.

 

 

Ismerd meg élőben!

A FreeDee Printing Solutions kiállítóként részt vesz a Tech Show június 11-i rendezvényén a budapesti Akvárium Klubban, ahol a látogatók a gyakorlatban is megtekinthetik a Cube nyomtatókat, valamint ott lesz a Design Terminál által szervezett „2B3D - Budapest 3D Printing Days!” elnevezésű rendezvényen június 11-16 között.

 

 

 

Vissza