Mobilalkalmazással az EFOTT-ra

Czipperer Dia - 2013. június 28.

Idén sem fogsz eltévedni az EFOTT-on, ha veled van a hasznos útitárs, az EFOTT 2013. Az idei applikációval mindig, mindenről képben lehetsz.

Mi is az alkalmazással indultunk útnak a fesztiválra. Persze azért nem árt Androidosnak vagy iOS-esnek lenni, egyelőre ugyanis csak ezeket az operációs rendszereket támogatja.

Miután letöltöd, offline módban is szinte minden információ birtokában vetheted bele magad a fesztiválba, hiszen a helyszín, zenekarok, programok jó esetben nem nagyon változnak. Így akkor is hasznos, ha nincs net a telódon. Ha viszont van, akkor a folyamatos frissítésnek köszönhetően mindig elolvashatod az aktuális híreket, és az esetleges változásokról is mindig tájékozódhatsz.

 

 Android és iOS verzió

 

Ha inkább vizuális típus vagy, a térképeket pont neked találták ki. Minden fontos helyszínhez, infóhoz egy térkép is tartozik, így könnyen beazonosíthatunk minden színpadot.

A fellépőket külön is vizslathatjuk, ABC sorrend szerint megnézhetjük, kinek mikor lesz koncertje, és berakhatjuk a kedvencek közé is, ami a „programjaim” menüpont alatt megjelenik (jobb felső sarok). A favoritokat pedig akár a Facebookon is megoszthatjuk ismerőseinkkel.

A programok pedig szépen, színpad szerint rendezve sorakoznak. Így ha éppen a Nagyszínpad felé közeledünk, csak rákattintunk, és máris megtudhatjuk, milyen banda zúz éppen.

A beépített navigációval pedig azt is megtudhatjuk, melyik program van legközelebb hozzánk. Ugyanis ha online vagyunk, az app meghatározza helyzetünket, és listázza az aktualitásokat.

A Canecom fejlesztésű EFOTT 2013 letölthető a Google Play áruházból és az App Store-ból.

 

 

Kulcsszavak: mobilalkalmazás, EFOTT
Vissza