GooPhone X1 – olcsó négymagos

Czipperer Dia - 2013. július 1.

Az eddig főként klónjairól ismert kínai gyártó, a GooPhone most egy HTC-re hajazó modellel rukkolt elő, melynek korábbi verziója tavaly mutatkozott be. Az új generációs X1 jó felszereltséggel, ugyanakkor hihetetlenül olcsón érkezik.

Bár a mostani X1 modell – ahogy elődje is – valóban egy HTC készülékre hasonlít leginkább, úgy tűnik, egyre kevésbé jellemző rájuk a szó szerinti másolás. És a telefon ára is kecsegtető. De mielőtt rátérnénk az árra, nézzük a felszereltséget.

A 4,7 hüvelyes kijelzővel megáldott telefon 480x854 pixel felbontással rendelkezik, valamint négymagos MediaTek MT6589 processzorral és 1800 mAh-es akkumulátorral szerelték fel. Két kamerája is van: egy 2 megapixeles hátlapi és egy 1,3 megapixeles előlapi kamerával szerelték fel. RAM tekintetében nincs túlságosan eleresztve (512 MB), de talán a Dual-SIM támogatás és az Android Jelly Bean 4.2-es operációs rendszer kárpótol ezért.

És mindez 62 euróba, vagyis körülbelül 18 ezer forintba kerül. Egyelőre úgy tűnik, hozzánk nem érkezik meg a kicsike, de természetesen bárki rendelhet a neten belőle, bár kicsit drágábban, nagyjából 74 euróért, azaz 22 ezer forintért.

 

 

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza