Augusztusban jön a One Mini, szeptemberben pedig a Max?

Farkas Norman - 2013. július 17.

A legfrissebb infók szerint már augusztusban piacra kerülhet a HTC One kompaktabb változata, melyet rögtön szeptemberben követhet a megnövelt méretű, 6 hüvelykes kijelzővel megáldott Max kiadás.

Az Androidnext.de forrásai megerősítették a HTC One Miniről készült képeket és a telefon specifikációját is. Ez alapján biztosra vehetjük, hogy a tajvani cég idei zászlóshajójának kompakt verziója 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyővel, kétmagos, 1,4GHz-es Qualcomm Snapdragon 400 processzorral, Adreno 305 GPU-val, 1GB RAM-mal, valamint 1,6 megapixeles előlap, illetve 4 megapixeles UltraPixel kamerával érkezik, s testvéréhez hasonlóan unibody alumínium készülékházat tudhat magáénak. A One Mini piaci premierjét augusztusra jósolja az oldal, tehát elméletileg már nem sokat kell várnunk rá.

A HTC nem csak kistesót készít a One-nak, hanem egy méretesebb rokont is, melyet One Max néven ismerhet majd meg a nagyvilág. A 6 hüvelykes Full HD kijelzővel, 2,3GHz-es négymagos Snapdragon 800 processzorral, 2GB RAM-mal, 32 vagy 64GB belső tárhellyel, valamint 3200mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett, ugyancsak fém házas csúcsmodell szeptemberben kerülhet fel az üzletek polcaira az ugyanekkor megjelenő Samsung Galaxy Note III elsőszámú kihívójaként.

 

 


 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza