Július 30-tól piacon a Full HD kijelzős Nexus 7

Farkas Norman - 2013. július 22.

Nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint a Nexus 7 frissített kiadása a vártnál egy nappal korábban érkezik, s már július 30-án bekerülhet a Best Buy kínálatába. Felbukkantak az újdonság közelgő premiert jelző, első sajtófotók is.

A Phone Arena birtokába került egy hirdetés, mely szerint a második generációs Nexus 7 tablet 16GB-os verziója május 30-án kerül be a Best Buy kínálatába, mégpedig a korábbi pletykáknak megfelelően 229 dolláros árcédulával. A gép 32GB tárhellyel szerelt kiadásárért 269 dollárt kell majd kicsengetni.

Hála az @evleaks-nek, már hivatalos sajtófotón is megcsodálhatjuk a vadonatúj Nexus 7-est, íme:

 

 

A várakozások szerint a Google július 24-én (azaz szerdán) rántja le a leplet az Asus gyártósorán készülő eszközről. Ha hihetünk az eddig összegyűlt nem hivatalos infóknak, a jövevény 7 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel felbontású érintőképernyőt, 5 megapixeles hátlapi és 1,2 megapixeles előlapi kamerát, 1,5GHz-es négymagos Qualcomm processzort, valamint vezetékmentes töltés támogatást tudhat magáénak, fedélzetén pedig az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot. Ezért az összeállításért igazán barátinak tűnik a fent említett ár.

A pletykák szerint a keresőóriás október táján egy új Nexus mobilt is a nagyközönség elé tár, melyet a Nexus 4-hez hasonlóan az LG üzemében raknak majd össze.  A kisebbik dél-koreai gyártó legfrissebb zászlóshajójára alapuló mobil 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt és négymagos 2,3GHz-es Snapdragon 800 processzort kaphat.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza