HTC Desire 500 – BlinkFeed 4,3 hüvelyken

Farkas Norman - 2013. július 23.

A tajvani gyártó anyaországában mutatta be legújabb Android Jelly Bean rendszerű okostelefonját, a középmezőnybe szánt Desire 500-ast. A négymagos processzorral szerelt készüléken megtalálható a One fedélzetén debütált Sense 5 kezelőfelület a BlinkFeed "alkalmazásfallal" együtt.

Újabb középkategóriás ajánlattal rukkolt elő a HTC. A Tajvanon bemutatatott, augusztus 1-jén piacra kerülő Desire 500 formás külsőt, remek hardvert és friss szoftvert tudhat magáénak, de ára sajnos egy kicsit húzós a szegmenshez képest: 11 900 tajvani dollárt (kb. 93 ezer forint) kell majd érte kicsengetni a Taiwan Mobile-nál.

A telefon előlapján egy 4,3 hüvelykes WVGA (800 x 480 px) érintőképernyő és egy 1,6 megapixeles BSI kamera kapott helyet, hátlapjára pedig egy 8 megapixeles – szintén BSI szenzoros – kamera került, melyet LED villanó segít gyenge fényviszonyok között. A Desire 500 meghajtásáért egy négymagos, 1,2GHz-es Snapdragon 200 felel, amit 4GB belső tárhely, 1GB RAM, microSD kártyafoglalat és 1800mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Természetesen Beats Audio hangrendszer, Wi-Fi, Bluetooth, GPS és NFC modul, illetve HSPA modem is került az egyébként dual SIM-es változatban is piacra kerülő eszközbe.

 

 

A Desire 500 fedélzetén az Android Jelly Bean rendszer Sense 5 felhasználói felülettel és BlinkFeed „alkalmazásfallal” felturbózott kiadása teljesít szolgálatot, tehát szoftveres szempontból sem kell csalódnunk.

Sajnos a kissé túlárazott, de külső és tudás alapján igencsak szimpatikus készülék egyéb rigókban való megjelenéséről nem adott még hírt a gyártó.

Ha érdekel a Desire 500 részletes specifikációja, a gyártó oldalán megtalálod.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza