Ilyen az új BlackBerry A10 „Aristo” [Videó]

Farkas Norman - 2013. július 25.

Felbukkant egy hosszabb videó és néhány új fotó a BlackBerry bemutatás előtt álló csúcsmobiljáról. Az A10 „Aristo” nevű jövevény 5 colos Super AMOLED HD kijelzővel száll majd harcba a konkurensek ellen.

A BlackBerry rájött, hogy nem várhat egy évet az új BB10 rendszerű készülékek piacra dobásával, s az alacsonyabb árszegmenset is meg kell céloznia ilyen eszközökkel a fejlődő piacok meghódítása érdekében.

A kanadai gyártó nemrég előrukkolt a BlackBerry Z5 és Q5 modellekkel, melyek az év elején leleplezett zászlóshajók olcsóbb kiadásainak tekinthetők, s kedvező áruk miatt kelendők lehetnek a fejlődő országokban. A cég most az Z10 utódján, azaz egy új BB10-alapú csúcsmodellen dolgozik, hogy lépést tudjon tartani a konkurens platformokkal. Az A10 „Aristo” nevű jövevény a korábbi infók szerint 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyővel, 2800mAh kapacitású akkumulátorral, valamint microUSB és MicroHDMI csatlakozókkal, illetve microSD kártyafoglalattal érkezik.

 

 

A Tinhte.tv jóvoltából nyilvánosságra került egy videó a BlackBerry A10-ről, mely egyrészt megerősíti a fenti pletykákat, másrészt igen közeli rálátást biztosít a készülékhez.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy pontosan mikor, s milyen árcédulával kerül az üzletekbe a BlackBerry üdvöskéje, de amint lesz friss infó az ügyben, közöljük.

 

 

 

 

[Forrás:  Engadget]

Vissza