Full HD kijelzős Lenovo mobil Windows Phone 8 alapokon?

Farkas Norman - 2013. július 26.

Úgy tűnik, a Lenovo szerencsét szeretne próbálni a Windows Phone 8 platformon. A hírek szerint egy igazi nagyágyúval készül a kínai gyártó, melynek fedélzetén 5 hüvelykes Full HD kijelző és négymagos processzor társaságában pöröghet a Microsoft mobil rendszere.

A Lenovo nagyobb szeletet akar kihasítani magának a mobilpiac tortájából, ezért az Android mellett a Windows Phone platformon is képviseltetni fogja magát. A CNbeta értesülései szerint a gyártó rögtön egy vérbeli csúcsmodellel kíván berobbanni a Microsoft csempéivel kirakott ösvényre: ha hihetünk a korai pletykáknak, az első Windows Phone 8 rendszerű Lenovo okostelefon 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel és négymagos processzorral rendelkezik majd.

Felmerül a kérdés, hogy a Lenovo vajon miképp szeretné egyedivé tenni a mobilt, hogy az a WP platformot uraló Nokia Lumia készülékek valódi ellenfele legyen. Azt gondolom, hogy a cég nagy sikerek elé nézhet, ha az androidos K900 által képviselt stílust csempészi át a Windows Phone világába – de persze ez csak spekuláció.

Lenovo K900

 

 

 [Forrás: IntoMobile]

Vissza