Stílus és minőség: BlackBerry Z10 Porsche Design kiadás

Farkas Norman - 2013. augusztus 5.

Napvilágra került néhány fotó a BlackBerry Z10 Porsche Design P’9982 mobilról, mely a Kanadai gyártó teljes érintőképernyővel szerelt zászlóshajójának luxus kiadása. Az egyedi felhasználói felülettel ellátott, prémium anyagokból építkező kütyü ára meghaladhatja a 2000 dollárt.

Érkezőben van a BlackBerry Z10 prémium kiadása, melyről néhány fotó is készült a közelmúltban. A stílusos megjelenésű, nemes anyagokból felépített okostelefon fedélzetén a BlackBerry 10 operációs rendszer egyedi kezelőfelülettel felturbózott verziója teljesít szolgálatot, így a leendő tulajdonosok nem csak anyaghasználat és külső megjelenés, hanem szoftver tekintetében is valami egészen egyedit kapnak tőle.

Annak azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia, aki élvezni szeretné a Porsche Design P’9982 nevű jövevény erényeit, ugyanis a készülék várható ára meghaladhatja a kétezer dollárt.

Az alábbi képekből egyértelműen kivehető, hogy bár a P’9982 külseje több ponton is egészen egyedire sikerült, megalkotásakor a BlackBerry Z10 formavilágát vették alapul.

 

 

A luxusmobillal természetesen nem a tömegeket célozza meg a gyártó (ezt a várható árából is leszűrhettük), inkább egy hiánypótoló termékként tekinthetünk rá, melynek másodlagos szerepe, hogy a BlackBerry felé irányítsa a felhasználók figyelmét.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza