Lumia 825 – 5,2 hüvelyk és négy mag?

Farkas Norman - 2013. augusztus 16.

A finn gyártó első négymagos processzorral szerelt Windows Phone rendszerű mobilját köszönthetjük majd a Lumia 825 „személyében”, amely a fürge CPU mellett 5,2 hüvelykes HD érintőképernyőt kínál majd, viszonylag jó áron.

A friss pletykák szerint a Nokia egy újabb, a Lumia 625-höz hasonló „nagyképű” okostelefonnal készül, mely egyben az első négymagos processzorral felvértezett WP készülék lehet a gyártó portfóliójában.

A neve alapján felső-középkategóriába szánt, azaz várhatóan kedvező árcédulával érkező Lumia 825 előlapján állítólag egy 5,2 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyő feszít, meghajtásáért pedig egy négymagos Snapdragon 400 processzor gondoskodik. A telefon fedélzetén a GDR3 frissítéssel gazdagított Windows Phone 8 operációs rendszer teljesít szolgálatot, mely a négymagos processzor mellett támogatja a Full HD felbontású megjelenítőket is.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy a Nokia mikor dobja piacra a jövevényt, de ha szeretne profitálni az ünnepeket megelőző, bevásárlási lázzal telő időszakból, akkor már nem sokáig várhat.

 



 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza