Logitech Wireless Touch Keyboard K400 – a nappaliba tervezve

Kütyü Magazin - 2013. augusztus 22.

A Logitech ma bemutatta a népszerű Logitech Wireless Touch Keyboard K400-as speciális, fehér változatát. A billentyűzetet kifejezetten a nappaliban történő felhasználásra tervezték: friss, fehér színe kiválóan beleillik napjaink modern enteriőrjeibe.

A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 White kielégít minden számítógép használattal kapcsolatos igényt a nappaliban. Kényelmes, hátradőlt pozícióban történő gépelést tesz lehetővé a jeladó 10 méteres körzetében, ezzel lehetővé téve a laptopok irányítását a kanapéról, akár önmagukban, akár televízióhoz csatlakoztatva. A beépített 9 centiméteres touchpaden mind a vertikális, mind a horizontális mozgatás könnyűszerrel kivitelezhető; különálló egér csatlakoztatására pedig nincs szükség többé.

„Az új Logitech Wireless Touch Keyboard K400 az eddigi egyik legnépszerűbb billentyűzetünk új kiadása, amely megfelel az idei év trendjeinek” – mondta Thibauld Nolf, a Logitech billentyűzetekért felelős EMEA területi menedzsere. „Keresgéljen videókat a YouTube-on, írjon Twitter üzeneteket kedvenc tévé műsorairól, vagy épp e-mailezzen, a billentyűzet tökéletesen kézben tart mindent. Ráadásul még a nappali szoba megjelenésébe is beleolvad.”

Sok más, hasonló termékekkel ellentétben, a Logitech K400 vezeték nélküli touchpades billentyűzet használata rendkívül egyszerű. Csak be kell dugni az apró USB jeladót a megfelelő USB portba, és a rendszer máris üzemkész.

A jeladóhoz egyszerre legfeljebb öt különböző Logitech eszköz csatlakoztatható, a billentyűzet elemei pedig akár egy évig is bírják, tehát leszámolhat az összebogozódott kábelrengeteg és a felesleges töltők látványával. A billentyűzet vertikálisan is tárolható, így a minimalista dizájn hívei is játszi könnyedséggel pakolhatják ide-oda a Logitech K400 White vezeték nélküli touchpades klaviatúrát.

A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 White várhatóan szeptembertől lesz elérhető 39,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 

Vissza